Η Παναχαϊκή προχώρησε σε τρίτο “χτύπημα” σε μια ημέρα
Η πατρινή ομάδα θα ξεκινήσει σήμερα την προετοιμασία της με την πρώτη στο γήπεδο της Αγυιάς

Σε μια ακόμα ανακοίνωση, την Τρίτη για σήμερα, προχώρησε πριν από λίγο η Παναχαϊκή η οποία συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον με την απόκτηση του νεαρού αμυντικού Λάζαρου Μαυρούδη.
Η ανακοίνωση: «Η Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Μαυρουδή, για την αγωνιστική περίοδο 2026-27!
Και επίσημα ο Παπατόλιος στην Παναχαϊκή
Ο 19χρονος (11/01/2007) αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Πραγματοποίησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ακαδημία και το ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ Φλώρινα. Ακολούθησε ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Super League 2 Κ17 & Κ19, όπου και στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας την περασμένη σεζόν.
Η οικογένεια της Παναχαϊκής καλωσορίζει τον Λάζαρο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την κοκκινόμαυρη φανέλα».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News