Η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει τόπλες – ΦΩΤΟ
Καυτή εμφάνιση του Πατρινού μοντέλου, με το hot σορτσάκι του καλοκαιριού.
Μετά το ολιγοήμερο ταξίδι της στη Μύκονο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε και φέτος στο ησυχαστήριό της, στα Κουφονήσια. Το γνωστό μοντέλο το τελευταίο διάστημα μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες της με μαγιό σε παραλίες και αναδεικνύει τις τόσο ξέγνοιαστες στιγμές των διακοπών της στα ελληνικά νησιά.
Αυτή τη φορά, η μελαχρινή καλλονή -που μας έχει συνηθίσει σε topless εμφανίσεις- πόζαρε στην κουζίνα χωρίς μπλούζα, φορώντας μόνο ένα ριγέ σορτς, απολαμβάνοντας τα αγαπημένα της φρούτα ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Τα γλυκά της φύσης».

Να θυμίσουμε πως τη φετινή σεζόν η πατρινή καλλονή επιστρέφει στο Star -το κανάλι στο οποίο την είχαμε γνωρίσει το 2018 μέσα από το GNTM– και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η Ηλιάνα καλωσόρισε τον Αύγουστο με ένα Instagram post α λα shopping star… μιας και η ίδια θα είναι η νέα του οικοδέσποινα!

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
N1 Casino: Πώς να Ελέγξετε τα Έξοδά σας με Έξυπνη Διαχείριση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Καλάβρυτα: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού»
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Λαμπρός εορτασμός της Παναγίας στον Κρίνο ΦΩΤΟ
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
