Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δώρισε τρεις απινιδωτές στην ΕΠΣ Αχαϊας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δώρισε τρεις απινιδωτές στην ΕΠΣ Αχαϊας

Για μία ακόμα φορά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δείχνει με πράξεις ότι στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με το σημαντικότερο αγαθό που είναι η υγεία.

Χθες, ο αντιπερειφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονανος, παρέδωσε τρεις απινιδωτές και κούτες με υγειονομικό υλικό στην ΕΠΣ Αχαϊας τα οποία θα διατεθούν σε διάφορα γήπεδα με στόχο να σωθούν ζωές.

 

Ηταν ένα αίτημα της ΕΠΣΑ που έγινε δεκτό και ο Χαράλαμπος Μπονάνος μαζί με συνεργάτες του από την Πολιτική Προστασία, βρέθηκε στα γραφεία της Ενωσης, όπου παρέδωσε τους απινιδωτές.

 

Μετά την παράδοση ο Χαράλαμπος Μπονάνος, μίλησε στην «Π» και είπε: «Επισκεφτήκαμε την ΕΠΣ Αχαΐας σε μία προσπάθεια να έχουμε μία ασφαλή Περιφέρεια, όπου δεν θα χάνονται ζωές.  Εχει αποδειχθεί ότι οι απινιδωτές είναι ο σύνδεσμος για την διατήρηση ζώων και αυτό που θέλουμε είναι οι χώροι μαζικού αθλητισμού να είναι ασφαλείς, όπως ισχύει σε όλα τα ασφαλή κράτη.

Εχουμε ξεκινήσει μία καλή συνεργασία με την ΕΠΣΑ και θέλουμε να παρέχουμε όσο μπορούμε, μεγαλύτερα εχέγγυα για την ασφάλεια των αθλητών γιατί ως Περιφέρεια, η ασφάλεια είναι προτεραιότητα».

ΔΑΝΙΗΛ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ»

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο  πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας,  Αγγελος Δανιήλ, ο οποίος δήλωσε:

«Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μπονάνο, αλλά και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η οποία εκτός από τους απινιδωτές, μας έχει βοηθήσει και με το κονδύλι των 98.000 ευρώ για το γήπεδο της Αγυιάς.  Εμείς, θέλουμε να δείξουμε στη νεολαία του ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου ότι μπορούν να αθλούνται ασφαλείς. Ειδικά αυτή την εποχή, με τα μηχανήματα που διαθέτει η σύγχρονη ιατρική, να δείχνουμε σε όλους ότι η ασφάλεια είναι προτεραιότητα. Επίσης, θέλουμε η σχέση μας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να είναι σχέση αλληλεπίδρασης και αυτό φάνηκε και με την εθελοντική αιμοδοσία που έγινε πριν λίγους μήνες, όπου συγκεντρώσαμε πολλές φιάλες αίμα. Ως ΕΠΣ Αχαΐας, θέλουμε την Περιφέρεια δίπλα μας για να προσφέρουμε ότι καλύτερο».

Εκτός από τον Αγγελο Δανιήλ, στην διαδικασία της παραλαβής, έδωσαν το «παρών» οι δυο αντιπρόεδροι της ΕΠΣΑ, ο Χρήστος Πλούμης και ο Σταύρος Θεοδωρόπουλος και την Πολιτική Προστασία εκπροσώπησε η Κωνσταντίνα Ρηγόπουλου, αλλά και ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Χρήστος Παπασημακόπουλος.

 

 

 

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments