Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην έκθεση Philoxenia 2022

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Philoxenia 2022, φιλοξενήθηκαν επαγγελματίες του τουρισμού και από τις τρεις  περιφερειακές ενότητες, Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία αλλά και Δήμοι.

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο που απέσπασε κολακευτικά σχόλια, ολοκληρώθηκε και τη φετινή χρονιά η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Philoxenia 2022.

Η διεθνής έκθεση τουρισμού, Philoxenia που πραγματοποιήθηκε από τις 18-20 Νοεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός στη χώρα μας με πλήθος επισκεπτών επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας φιλοξενήθηκαν επαγγελματίες του τουρισμού και από τις τρεις  περιφερειακές ενότητες, Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία αλλά και Δήμοι.

Στην αποστολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαο Κοροβέση, συμμετείχαν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τάκης Παπαδόπουλος, ο γενικός διευθυντής Υγείας ΠΔΕ, Χρήστος Παπασημακόπουλος, ο προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής ΠΔΕ, Δρ Λαυρέντιος Βασιλειάδης και το στέλεχος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού ΠΔΕ, Θεανώ Βούρτση.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments