Η ΠΓΕ με δέκα αθλήτριές στην μάχη της ανόδου

ΠΓΕ

Με δέκα αθλήτριες αναμένεται να αγωνιστεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής στα μπαράζ ανόδου που θα κρίνουν αν θα πάρει ένα από τα δύο «εισιτήρια» για να ανέβει στην Α2 Εθνική.

Οι τραυματισμοί, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και η εξεταστική περίοδος στο Πανεπιστήμιο είναι οι βασικοί λόγοι, όπου η πατρινή ομάδα θα έχει τουλάχιστον τέσσερις αγώνες στις μάχες που θα δώσει στα Χανιά.

Οι «κοκκινόμαυρες» ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους με την τελευταία προπόνηση στην Πάτρα και αύριο το πρωί θα αναχωρήσουν για την Αθήνα, όπου θα «πετάξουν» για τα Χανιά, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για την Τετάρτη με αντίπαλο τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

O έμπειρος τεχνικός της ΠΓΕ, Αρης Αγγελόπουλος, δήλωσε: «Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαμε προγραμματίσει αρχικά όταν τα μπαράζ ανόδου ήταν να γίνουν στα τέλη Απριλίου στην Πάτρα και έτσι θα πάμε με απουσίες στα Χανιά.

Τον βασικό στόχο που ήταν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα τον πετύχαμε και πάμε στην Κρήτη για να τα δώσουμε όλα ώστε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Στις απουσίες προσθέτουμε κα την αγωνιστική απραξία που είχαμε γιατί το δικό μας πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί περισσότερο από ένα μήνα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι για το καλύτερο».