Η πίτα της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας
Η Πρόεδρος της Επιτροπής Αμαλία Βούλγαρη – Πολονύφη, στο σύντομο χαιρετισμό της τόνισε: «Είμαστε όλες και όλοι αισιόδοξοι που μετά από ένα χρόνο διαδικτυακών συζητήσεων καταφέρνουμε να βρεθούμε, με την ελπίδα το 2022 να μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στην κοινωνία μέσω δράσεων».
Την πρωτοχρονιάτικη πίτας της έκοψε η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιπεριφερειαρχών, της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Μαρίας Μπίλια και των μελών της.
Η Πρόεδρος της Επιτροπής Αμαλία Βούλγαρη – Πολονύφη, στο σύντομο χαιρετισμό της τόνισε: «Είμαστε όλες και όλοι αισιόδοξοι που μετά από ένα χρόνο διαδικτυακών συζητήσεων καταφέρνουμε να βρεθούμε, με την ελπίδα το 2022 να μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στην κοινωνία μέσω δράσεων».
Η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας μέσα από τη συνεργασία με τις δημοτικές επιτροπές, το υπουργείο Οικογενειακής και Δημογραφικής Πολιτικής, τη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και τους κοινωνικούς φορείς, έχει στόχο να επιδιώξει την ουσιαστική επίτευξη ισότητας των φύλων σε όλους τους τομείς της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Πάτρα: Η Κατερίνα Λιόλιου χόρεψε το «Θα αλλάξω γειτονιά» του Βελισσάρη – Πανδαιμόνιο στο μαγαζί με κέφι και άρωμα Αχαΐας ΒΙΝΤΕΟ
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Ο Φωκίων Ζαΐμης με τον Μητροπολίτη Φώτιο της Αφρικής ΒΙΝΤΕΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
“Παραμύθια και τραγούδια” στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων



