Η Πλατεία Υψηλών Αλωνίων γέμισε «κούκλες» ΙΧ και δίκυκλα (φωτό)
Αντίκες με ιστορικά αυτοκίνητα και μηχανές γέμισε χθες η Πλατεία Υψηλών Αλωνιών, όπου διοργανώθηκε με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η έκθεση «1st Vintage Vibes».
Η έκθεση έγινε από τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Πάτρα (Μ.Ο.Π) σε Συνεργασία-Συμμετοχή με την Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας (ΛΕ.ΚΛΑ.Μ.Π.) και την Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi, ενώ έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων και της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΜΟΤ.Ο.Ε)
Συνολικά η έκθεση φιλοξένησε 37 μοτοσυκλέτες και 9 αυτοκίνητα περασμένων δεκαετιών με τους περαστικούς να χαζεύουν τις «κούκλες» των προηγούμενων ετών και ανάμεσα τους μοντέλα που είχαν κλέψει την παράσταση.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην σημασία της έκθεσης και το γεγονός ότι πρέπει να καθιερωθεί.
Ο ΜΟΠ με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον Δήμο Πατρέων για την παραχώρηση του χώρου της Πλατείας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το IMDb ανοίγει τις πόρτες σε streamers, TikTokers και influencers
Ο Φωκίων Ζαΐμης στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών για τη νέα σχολική χρονιά ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
iPhone 18 Pro: Variable aperture, smart focus και Pro Controls άλλαξαν τη φωτογραφία
