Η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας γίνεται 40 χρόνων και το εορτάζει! Μεγάλη συναυλία στις 13 Μαΐου

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πολυφωνική

Σαράντα χρόνια πολιτιστικής δημιουργίας και προσφοράς. 40 χρόνια γεμάτα διακρίσεις και βραβεία. 40 χρόνια αφιερωμένα στον Πολιτισμό, την Εκπαίδευση, τη Χορωδιακή, Ορχηστρική και Θεατρική πράξη.

Η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας, των 11 τμημάτων και των 800 μελών, γιορτάζει το κομβικό αυτό σημείο των 40 χρόνων συνεχούς και επιτυχημένης διαδρομής στα Πολιτιστικά και Καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης μας, εγχωρίως και διεθνώς, με μία μεγάλη συναυλία όλων των τμημάτων της και με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σάββατο 13 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, τα 11 τμήματα του Οργανισμού θα καταθέσουν την καλλιτεχνική τους δημιουργία, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο, θα βραβεύσει θεσμικούς φορείς της πόλης, μεγάλους χορηγούς του Οργανισμού αλλά και στελέχη του για την επί 40 χρόνια συνεχόμενη παρουσία και προσφορά τους.

Πολυφωνική

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με δωρεάν είσοδο για το κοινό, αλλά με αριθμημένες προσκλήσεις, οι οποίες ήδη έχουν εξαντληθεί. (Πληροφορίες καθημερινά 10-1 το πρωί και
6-9 το απόγευμα, γραφεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679).

Χορηγοί της συναυλίας: Πανεπιστήμιο Πατρών, Τρίγκας Nephros, Dr. Prinou & Οπτικά Καραμούζης, Dot Design Studio, Λουξ, Caravel, Zacherino, Κάστρο Χάχαλης.

Χορηγοί τιμής ένεκεν: Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, Ferry Center Γ. Τελώνης ΕΠΕ.