Η πρώτη καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού Βρεφοκομείου της Πάτρας ΦΩΤΟ
Το θέμα της γιορτής ήταν: «Η Γοργόνα και το φανταστικό κοχύλι»
Κέφι, χαρά και διασκέδαση, κυριάρχησαν στην πρώτη καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού Βρεφοκομείου της Πάτρας, που πραγματοποιήθηκε για την αποφοίτηση των νηπίων του τμήματος Π3 την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στον αύλειο χώρο του κτιρίου του Βρεφοκομείου (Σωτηριάδου 6).

Το θέμα της γιορτής ήταν: «Η Γοργόνα και το φανταστικό κοχύλι» και παραβρέθηκαν οι γονείς των παιδιών, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Βρεφοκομείου Ελένη Γκανά (Αντιπρόεδρος) και κος Κωνσταντίνος Λοτσάρης και Χριστίνα Σπηλιώτη.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά και τους παιδαγωγούς τους για την υπέροχη γιορτή, στους γονείς του Σταθμού για τα κεράσματά τους, αλλά και σε ζαχαροπλαστείο της πόλης μας για την προσφορά του στα παγωτά.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Το έξυπνο κόλπο με το κουκούτσι αβοκάντο που όλοι πετάμε: Πώς να το μετατρέψετε σε ένα υπέροχο αξεσουάρ κήπου!
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
Η «Κουζίνα Αγάπης» στην Πάτρα δεν κάνει διακοπές ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Η Huawei δείχνει τον δρόμο: Το τέλος των μεγάλων κινητών;
