Η «πρώτη» του Κωνσταντίνου Βασιλείου σε World Cup και το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων
Τιμή, αναγνώριση και επιβράβευση για τον διεθνή διαιτητή από την Πάτρα
Ο πατρινός Κωνσταντίνος Βασιλείου επιλέχτηκε να διευθύνει παιχνίδια στην τελική φάση του World Cup πόλο Ανδρών, που θα διεξαχθεί στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου από τις 11 έως και τις 13 Απριλίου.
Ο Βασιλείου για πρώτη φορά θα «σφυρίξει» σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης σε επίπεδο Ανδρών και η επιλογή του από την Παγκόσμια Ομοσπονδία αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών του, αλλά παράλληλα και αναγνώριση της αξίας του.
Στα 33 του χρόνια έχει πλέον τις εμπειρίες και το ειδικό βάρος να πραγματοποιήσει τη δική του ξεχωριστή πορεία στον χώρο του υγρού στίβου και στο χέρι του είναι πλέον να ξεπεράσει τον πατέρα του Νίκο Βασιλείου, που υπήρξε διεθνής διαιτητής, αλλά έγραψε ιστορία και ως παίκτης αγωνιζόμενος σε ΝΟΠ, Γλυφάδα, αλλά και στην Εθνική Νέων Ανδρών.
Στο ερώτημα εάν ο Κωνσταντίνος Βασιλείου καταφέρει να φτάσει σε ακόμη υψηλότερο, θα πρέπει να το «απαντήσει» ο ίδιος στο μέλλον. Πάντως μιλώντας στο προσωπικό του περιβάλλον δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το ότι επιλέχτηκε να διευθύνει παιχνίδια στην τελική φάση του World Cup, τονίζοντας ότι η παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί ένα όνειρο όχι μόνο για τους αθλητές, αλλά και για τους διαιτητές!
Θυμίζουμε ότι στο World Cup θα συμμετάσχει και η ανανεωμένη Εθνική μας ομάδα. Συνολικά θα λάβουν μέρος 8 ομάδες και τα παιχνίδια θα είναι νοκ-άουτ. Την Παρασκευή 11 Απριλίου στην πρεμιέρα του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει στις 19.20 (ώρα Ελλάδας) με την Ιαπωνία και εφόσον προκριθεί στα ημιτελικά θα αγωνιστεί πιθανότατα με την Ουγγαρία, η οποία στον δικό της προημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καμίνια: Σοβαρό τροχαίο, αυτοκίνητο σε …μάντρα!
Αχαΐα: Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό σε μίνι μάρκετ στο Λάππα, τι βρήκε η αστυνομία
Γενική απεργία σήμερα Τετάρτη: Ποιοι κατεβάζουν ρολά, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς
Πάτρα: Μετά την επιδρομή, μπαράζ διαγραφών χρεών – Τσεκάρουν μία-μία τις κλήσεις
Πάτρα: Κόντρες στην Περιμετρική – Με 260 χλμ. κόντρα στο ρεύμα ΦΩΤΟ
Πάτρα: Αποκαλύπτουμε το «νέο» Ρωμαϊκό Ωδείο ΦΩΤΟ
Πάτρα: Το «Σπίτι μου» εκτόξευσε τις τιμές στα ακίνητα – Που επικεντρώνεται το ενδιαφέρον
Τραγωδία στη Δομινικανή Δημοκρατία: 79 νεκροί από κατάρρευση οροφής σε νυχτερινό κέντρο ΒΙΝΤΕΟ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πού πάνε τελικά οι κάλτσες που χάνονται στο πλυντήριο;
Κι άλλοι AI agents της OpenAI ξέφυγαν από τον έλεγχο τι αποκαλύπτεται
Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Πατρών στο Ράλι Ιονίου ΦΩΤΟ
Πόσο επικίνδυνα είναι τα πλαστικά παπούτσια τύπου Crocs που φοράς το καλοκαίρι;
Τραβάς λάθος φωτογραφίες με το κινητό σου – πώς να το διορθώσεις με το RAW
Eμφάνιση της Στέγης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας στον Κρίνο ΦΩΤΟ
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Ποια ζώδια του Αέρα θα έχουν επιτυχία και χρήμα στις 11 Αυγούστου!
