Η πυγμάχος της Παναχαϊκής που έγινε ιατρός! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Φωτεινή Πλέα της Παναχαϊκής πήρε το πτυχίο της, άνοιξε νέα σελίδα στην καριέρα και τη ζωή της

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Παράδειγμα προς μίμηση η πυγμάχος της Παναχαϊκής και της Εθνικής μας ομάδας, Φωτεινή Πλέα. Παράλληλα με τον πρωταθλητισμό υψηλού επιπέδου σπούδαζε και πλέον πήρε το πτυχίο της στην ιατρική ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της και τη ζωή της.

Συγκινητικό το μήνυμα που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο πατέρας της και προπονητής της στην Παναχαϊκή και την Εθνική μας ομάδα, Νίκος Πλέας.

Το μήνυμα του έχει ως εξής:

«Φωτεινή μου κοριτσάρα μου η σημερινή μέρα είναι μια από τις πιο όμορφες της ζωής μου, βλέποντας το πτυχίο της ιατρικής στα χέρια σου, μια στιγμή που η προσπάθεια σου αυτά τα έξι χρόνια, όσοι σε αγαπάμε μας κάνει να νοιώθουμε υπερήφανοι γνωρίζοντας και βλέποντας όλη σου την διαδρομή, όλη σου αυτή την προσπάθεια σε όλους τους τομείς που έβαζες ως στόχο να είσαι αποδοτική – αποτελεσματική ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες αθόρυβα με ατελείωτες ώρες ξενύχτια πάνω από βιβλία, υπολογιστή και έτοιμη την τσάντα το πρωί για την σχολή-νοσοκομείο…
Και αμέσως μετά από λίγη ξεκούραση το μεσημέρι έτοιμη η άλλη τσάντα για μια πολύ σκληρή προπόνηση και πάλι ξενύχτι για διάβασμα , για έξι συνεχή χρονιά…
Και έφτασε η στιγμή που έβαλες στόχο εδώ και καιρό που με τόση υπευθυνότητα-σοβαρότητα να ανεβαίνεις αυτή την φορά όχι στο βάθρο των νικητών όπως μας έχεις συνηθίσει , αλλά στο βάθρο των πτυχιούχων της Ιατρικής!
Κοριτσάρα μας συγχαρητήρια σε ευχαριστούμε για τις χαρές που μας έχεις δώσει, είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσένα και τα αδέρφια σου!!!
Κοριτσάρα μου ο πρώτος κύκλος έκλεισε και έρχεται η συνέχεια όπου ανοίγει ένας άλλος, σου ευχόμαστε καρδούλα μου καλή σταδιοδρομία με την χάρη τις Παναγίας και της Αγ Παρασκευής κάθε επιτυχία και φώτιση!!! Φωτεινή μου».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments