Η Ρούλα βλέπει την «πλάτη» του Μίχου

Σε πρόσφατη έρευνα, η κοινή γνώμη απεφάνθη ότι συγκλονίστηκε περισσότερο από την ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού και ακολούθως από την απώλεια των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, στην Πάτρα.

Ειδήσεις Πάτρα

Η Ρούλα… έχασε την πρωτιά από τον Ηλία Μίχο. Σε πρόσφατη έρευνα, η κοινή γνώμη απεφάνθη ότι συγκλονίστηκε περισσότερο από την ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού και ακολούθως από την απώλεια των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, στην Πάτρα.

Βέβαια, υπάρχει μια «λεπτομέρεια» που δικαιολογεί την «πρωτιά» του Κολωνού. Το γκάλοπ διενεργήθηκε τον τρέχοντα μήνα, που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας οι διαρκείς βιασμοί της 12χρονης, σε αντίθεση με την υπόθεση Πισπιρίγκου, που σχεδόν μονοπωλούσε την κοινωνική ειδησεογραφία από Φεβρουάριο μέχρι αρχές καλοκαιριού.

Με βάση τη μέτρηση της ΜARC, η φρίκη του Κολωνού σόκαρε περισσότερο το 39,3% των ερωτηθέντων (και πιο πολύ άνδρες και τη νεολαία), ενώ η πρωτόγνωρη – επίσης – υπόθεση της Πάτρας 37,4% και περισσότερο συγκλονίσθηκαν οι γυναίκες και κυρίως οι μεσήλικες μητέρες.

Πέραν των δύο «καυτών» θεμάτων, οι ερωτηθέντες στο 7% απάντησαν ότι ανατρίχιασαν περισσότερο από τη δολοφονία της Καρολάιν, ενώ στο 2,6% θεωρεί ότι το διπλό φονικό της Καβάλας συγκίνησε και εξόργισε πιο πολύ την κοινή γνώμη.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασυλο Ανιάτων
Αστυνομία
ΑΠΑΤΗ
Αλέξης Κούγιας