Η Σ. Σακοράφα στην Π: «Η Πάτρα δείχνει την δυναμική της»

ΣΑΚΟΡΑΦΑ

Μία από τις παρουσίες που ξεχώρισε στα πρόσωπα που βρέθηκαν προχθές στην Πάτρα, για να παρακολουθήσουν τον ΗμιμαραθΏνιο «Φάνης Τσιμιγκάτος» ήταν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Η παλιά μεγάλη δόξα του ακοντισμού, για σχεδόν πέντε ώρες ήταν στο σημείο όπου χτυπούσε η «καρδιά» του Ημιμαραθωνίου και παρακολουθούσε από κοντά όλες τους αγώνες, συνομίλησε με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, τον αντιδήμαρχο Τάκη Πετρόπουλο, το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Πέτρο Μαντά και όλους όσους την πλησίασαν.

 

Η «Π» μίλησε με την Σοφία Σακοράφα και της ζήτησε το σχόλιο της για τον Ημιμαραθιώνιο.

 

«Ηταν μια εξαιρετική διοργάνωση και συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή» ήταν οι πρώτες δηλώσεις της πρόεδρου του ΣΕΓΑΣ που πρόσθεσε: «Είχε τόσες πολλές συμμετοχές και αυτό είναι πολύ παρήγορο για το στίβο, ειδικά μετά την μεγάλη αποχή λόγω της κατάστασης που περάσαμε. Μου έκανε εντύπωση η συμμετοχή πολλών μικρών παιδιών, η παρουσία τους αλλά και η χαρά τους. Εχει γίνει πολλύ καλή δουλειά και αξίζουν συγχαρητήρια στον δήμαρχο, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου που δούλεψε πολύ σκληρά αλλά και στην Παναχαϊκή που ήταν συνδιοργανωτής».

 

Σε ερώτηση για το αν μπορεί η Πάτρα να αποτελεί «σταθμό» για μόνιμή διοργάνωση ημίμαραθωνίου, απάντησε: «Ναι και το πιστεύω επειδή μετά από τόσα χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι σπίτια μας, είδαμε σήμερα τόσο κόσμο εδώ. Η Πάτρα δείχνει μεγάλη δυναμική. Πιστεύω οτι του χρόνου η διοργάνωση θα είναι ακόμα καλύτερη και οι συμμετοχές ακόμα περισσότερες».

 

Η αλήθεια είναι πάντως ότι για πρώτη φορά που διοργανώθηκε ένα τόσο μεγάλο δρομικό γεγονός, οι συμμετοχές ήταν παρά πολλές και υπάρχουν οι προοπτικές ο Ημιμαραθώνιος «Φ. Τσιμιγκάτος» να αποτελέσει ένα event που  εκτός από τα αθλητικά οφέλη,  θα τονώσει και την οικονομία της πόλης.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ