Η Σάκκαρη αποκλείστηκε από την Γκοφ
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να βρει λύσεις για το παιχνίδι της Κόκο Γκοφ και αποκλείσθηκε από τους ημιτελικούς του China Open. Η νεαρή Αμερικανίδα (νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία πρόσφατα κατέκτησε το US Open, «έσπασε» δύο φορές το σερβίς της Σάκκαρη στο πρώτο σετ κι έφθασε με άνεση στο 6-2, μετά από 38 λεπτά αγώνα.
Στο δεύτερο σετ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο 6 στον κόσμο) προσπάθησε ν’ αντιδράσει αλλά στο πέμπτο game δέχθηκε break από την Γκοφ, η οποία διατηρώντας το σερβίς της, δεν δυσκολεύθηκε να επικρατήσει με 6-4, μετά από 42 λεπτά.
Η Γκοφ έφτασε τις 16 συνεχόμενες νίκες στο WTA Tour, ένα εντυπωσιακό σερί που θα δοκιμαστεί πλέον στον ημιτελικό απέναντι στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, την Πολωνή Ιγκα Σφιόντεκ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ρετινόλη το καλοκαίρι: Επιτρέπεται τελικά ή πρέπει να τη βάλουμε στο «συρτάρι»;
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Μουσική διοργάνωση από τον Φιλοπροοδευτικό Σύλλογος Νέου Ερινεού
Ποια φρούτα και λαχανικά «κρατούν» τα περισσότερα φυτοφάρμακα
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
