Η Σάκκαρη λύγισε στον τελικό
Η Μαρία Σάκκαρη προσπάθησε αλλά λύγισε από τη Νο1 στον κόσμο, Ίγκα Σβιόντεκ, η οποία ήταν καταιγιστική, πίεσε την Ελληνίδα τενίστρια και με 6-4, 6-0 σήκωσε στην Καλιφόρνια το τρόπαιο του Indian Wells.
Η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) έπαιξε στον 10ο τελικό της καριέρας της, έφτασε κοντά στο να πανηγυρίσει τον τρίτο της τίτλο, όμως λύγισε και ηττήθηκε στον τελικό του Indian Wells από τη Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ίγκα Σβιόντεκ με 6-4, 6-0.
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια το πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στον θρίαμβο και να πάρει τη ρεβάνς από την Πολωνή, καθώς το 2022 οι δύο τενίστριες αναμετρήθηκαν ξανά στον τελικό του Indian Wells. Και τότε η Σβιόντεκ ήταν η πρωταθλήτρια, φτάνοντας στη νίκη με 6-4, 6-1.
Εκτός από τον 2ο τίτλο της σε 1000άρι, η Σάκκαρη έχασε και την ευκαιρία της να κερδίσει τρεις θέσεις και να ανεβεί στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης. Έτσι, θα παραμείνει στο Νο9.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να πλένετε τα αυγά του εμπορίου
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
Το Αρχαίο Θέατρο Ήλιδας ανοίγει ξανά τις πύλες του για την παράσταση «Σταφιδόκαμπος»
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
«Μια άλλη Θήβα», η παράσταση-φαινόμενο έρχεται στην Πάτρα
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
