Η συνύπαρξη Δημόπουλου – Κάντα που ακούγονται για Παναχαϊκή
Η σύνδεση μεταξύ των δύο προσώπων που έχουν ακουστεί για τους «κοκκινόμαυρους»
Εντονα «παίζουν» πλέον τα ονόματα των Θοδωρή Κάντα και Σπύρου (Φούκου) Δημόπουλου για την Παναχαϊκή, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο ρόλος που θα έχουν (αν έχουν) στην ομάδα.
Πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν από τις επαφές της Ερασιτεχνικής και ήδη έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για το αν βρίσκεται κάποιος άλλος πίσω από τους δύο, που θα αναλάβει το μάνατζμεντ της Παναχαϊκής.
Ο Κάντας και ο Δημόπουλος είχαν συνυπάρξει ως συμπαίκτες στην Κόρινθο της Α’ Εθνικής της περιόδου 1991-1992, ενώ ο Λεωνίδας Κυβελίδης ως παίκτης της ΑΕ Καραϊσκάκης, είχε βρει τον Κάντα στην ομάδα της Αρτας την περίοδο 2019-2020, όταν ο τελευταίος εργάστηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων.
Επίσης, ο Κάντας είχε συνεργαστεί με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον Αρη και στον Αήττητο Σπάτων και με τον Ηλία Φυντάνη στην ΑΕΛ.
Πάντα εργαζόταν ως προπονητής τερματοφυλάκων με εξαίρεση τον Καραϊσκάκη και το Αιγάλεω, που ήταν τεχνικός διευθυντής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εκδήλωση για τον Μήτσο Ρεμπούτσικα στην Κάτω Αχαΐα
Η Apple παραδέχεται το πρόβλημα στην οθόνη του iPhone Duo
Κάστανα: πώς τα καθαρίζεις εύκολα και γρήγορα
Τι φέρνει η εβδομάδα 2–8/11; Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!
Το Reddit κάνει στροφή και κόβει την ελεύθερη είσοδο
