Η Θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών παρουσιάζει το “Ξύπνημα της Άνοιξης”

Η Θεατρική ομάδα των Πολιτιστικών Ομάδων Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών (Π.Ο.Φ.Π.Π.) παρουσιάζει στο Θέατρο Λιθογραφείον, το διαχρονικό, εξπρεσιονιστικό έργο του Frank Wedekind το “Ξύπνημα της Άνοιξης”.

ομάδα

Η Θεατρική ομάδα των Πολιτιστικών Ομάδων Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών (Π.Ο.Φ.Π.Π.) παρουσιάζει στο Θέατρο Λιθογραφείον, το διαχρονικό, εξπρεσιονιστικό έργο του Frank Wedekind το “Ξύπνημα της Άνοιξης”

Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 21:30

τηλ. κρατήσεων: 2610328394

Έργο, το οποίο λογοκρίθηκε στην εποχή του το 1891 και ανέβηκε για πρώτη φορά 15 χρόνια μετά. Έφηβοι μαθητές συγκρούονται με το σχολείο, την οικογένεια, τον εαυτό τους καθώς ανακαλύπτουν τη θέση τους στον κόσμο ξεπερνώντας τα όρια τους. Αποκαλύπτεται η υποκρισία της πουριτανικής κοινωνίας και μια εξουσία που φιμώνει και καταπιέζει.
Θίγονται θέματα ταμπού, όπως η βία και η σεξουαλικότητα και κρίνεται αναγκαία μια προειδοποίηση για ευαίσθητο περιεχόμενο.

Η Θεατρική ομάδα τών Πολιτιστικών Ομάδων Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών (Π.Ο.Φ.Π.Π.) είναι μια ερασιτεχνική φοιτητική ομάδα η οποία είναι αυτοδιαχειριζομενη. Λειτουργεί με οριζοντιότητα και οι αποφάσεις παίρνονται μέσω συνελεύσεων οι οποίες λειτουργούν με συνδιαμόρφωση. Προασπίζουμε το ελεύθερο και δωρεάν θέατρο και τη μη στρατευμένη τέχνη, η οποία αντιδρά σε κάθε μορφή αδικίας και βίας μέσω της ελεύθερης έκφρασης.

Δεν ανεχόμαστε καμία είδους παραβιαστική και ρατσιστική συμπεριφορά.

 

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop