Η συνάντηση του Πατρινού πυγμάχου Γιώργου Πλέα με τον Νίκο Βέρτη
Selfie με τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή ανέβασε στα social media ο πατρινός πυγμάχος Γιώργος Πλέας.
Selfie με τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Βέρτη τράβηξε και ανέβασε στα social media ο πατρινός πυγμάχος Γιώργος Πλέας.
Ο νεαρός αθλητής της Παναχαϊκής αλλά και της Εθνικής ομάδας γυρνώντας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το ταξίδι του στην Αρμενία που αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων που διεξήχθη στο Γερεβάν, συνάντησε τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος επέβαινε στο ίδιο αεροπλάνο με την υπόλοιπη πυγμαχική αποστολή της Ελλάδας.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε τα συγχαρητήριά του σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν µε την ελληνική σηµαία και δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια της πυγµαχικής αποστολής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Δεύτερη ευκαιρία για επιδότηση διακοπών – Ποιοι ωφελούνται
Razer Clio X: Ασύρματο μαξιλάρι κεφαλής με ηχεία και THX Spatial Audio
Ολοκληρώθηκε το τριήμερο για τη νέα σχολική χρονιά από «Το Φωτεινό Αστέρι» ΦΩΤΟ
Συντάξεις: Ποιοι συνταξιούχοι «χάνουν» το επίδομα των 400 ευρώ
SwitchBot Kata Mini: Ένα AI companion robot που ελέγχει το έξυπνο σπίτι
