Η UEFA «αλλάζει» το γήπεδο της ΑΕΚ για τον τελικό του Conference League ΦΩΤΟ

Conference League

Το ματς κόντρα στην Λαμία για την 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League 1 ήταν το τελευταίο που έδωσε στο σπίτι της της η ΑΕΚ για τη σεζόν 2023-24, με το γήπεδο να ανήκει πλέον στην… UEFA.

Και αυτό γιατί η διοίκηση της Ένωσης παρέδωσε -όπως ήταν προγραμματισμένο βάσει χρονοδιαγράμματος- τα κλειδιά του γηπέδου της στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, που με τη σειρά της αναλαμβάνει εκείνη την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού του Conference League στις 29 Μαΐου, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Μάλιστα, το γεγονός πως η UEFA δεν χρησιμοποιεί τα ονόματα των χορηγών θα έχει ως αποτέλεσμα η έδρα του τελικού να ονομάζεται πλέον “AEK Arena” και όχι “OPAP Arena”, με τους αξιωματούχους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να έχουν προχωρήσει ήδη στην αλλαγή του ονόματος καλύπτοντας την προμετωπίδα.

Σημειώνεται πως έχουν ήδη αρχίσει εργασίες τόσο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ όσο και μέσα σε αυτό ώστε μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του τελικού, με τη μπουτίκ της Ένωσης που βρίσκεται στο χώρο του γηπέδου να μετατρέπεται σε χώρο φιλοξενίας για τους χορηγούς της UEFA.

sport24.gr

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop