Η Βάνδη επιβεβαίωσε την μετακόμιση της
Η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή με ανάρτηση της επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων μερών σχετικά με την μετακόμισή της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Αντώνης Ρέμος ρώτησε τη Δέσποινα Βανδή για τα πρώτα χρόνια της στη Θεσσαλονίκη και εκείνη απάντησε πως δεν ήξερε να μαγειρεύει ούτε ρύζι.
Βέβαια ο τραγουδιστής της απάντησε ότι η μαγειρική της «είναι δυνατή» με την ίδια να αποκαλύπτει πως τώρα πια δεν μαγειρεύει πολύ στο σπίτι, καθώς ο γιος της μαγειρεύει εξαιρετικά.
«Εσύ έχεις την Υβόννη που είναι ο σεφ μέσα στο σπίτι. Βέβαια, κι εγώ έχω σεφ του σπιτιού που είναι ο γιος μου. Και ο Βασίλης Μπισμπικης μαγειρεύει πάρα πολύ καλά ό,τι έχει να κάνει με κρέας. Η κόρη μου ό,τι έχει να κάνει με ζαχαροπλαστική. Κοινώς, δεν μαγειρεύω πια, άντε καμία πίτα» είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να γλιτώσετε από τα κουνούπια το καλοκαίρι: Η Νο1 κίνηση
Νέο Tesla update: Το Grok παίρνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου
«Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» από την ομάδα «Σημείο Μηδέν» στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας ΦΩΤΟ
«Αυτό το φαγητό σας βοηθά να παραμείνετε νέοι», λέει ειδικός
Samsung Galaxy Unpacked: Αποκαλύπτονται σήμερα Z Fold 8 και Z Flip 8 και ένα τρίτο foldable
