Η Βάνδη επιβεβαίωσε την μετακόμιση της
Η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή με ανάρτηση της επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων μερών σχετικά με την μετακόμισή της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Αντώνης Ρέμος ρώτησε τη Δέσποινα Βανδή για τα πρώτα χρόνια της στη Θεσσαλονίκη και εκείνη απάντησε πως δεν ήξερε να μαγειρεύει ούτε ρύζι.
Βέβαια ο τραγουδιστής της απάντησε ότι η μαγειρική της «είναι δυνατή» με την ίδια να αποκαλύπτει πως τώρα πια δεν μαγειρεύει πολύ στο σπίτι, καθώς ο γιος της μαγειρεύει εξαιρετικά.
«Εσύ έχεις την Υβόννη που είναι ο σεφ μέσα στο σπίτι. Βέβαια, κι εγώ έχω σεφ του σπιτιού που είναι ο γιος μου. Και ο Βασίλης Μπισμπικης μαγειρεύει πάρα πολύ καλά ό,τι έχει να κάνει με κρέας. Η κόρη μου ό,τι έχει να κάνει με ζαχαροπλαστική. Κοινώς, δεν μαγειρεύω πια, άντε καμία πίτα» είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Ημερίδα για την αδελφοποίηση Ψωφίδας και Ζακύνθου
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Ενα μεγάλο ευχαριστώ από τον Εμπορικό Σύλλογο Δύμης για την «Βραδιά Εμπορίου»
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
