«Η ζωή δεν έχει undo»: Εκπαιδεύσεις για την οδική ασφάλεια

Από τις 13-17 Μαρτίου, 1980 μαθητές από 23 σχολεία της Αχαΐας και ένα της Αττικής παρακολούθησαν το καινοτόμο πρόγραμμα του ΙΟΑΣ «Κάν΄το σωστά» και ενημερώθηκαν για τη σημασία της ασφάλειας στον δρόμο.

«Η ζωή δεν έχει undo»: Εκπαιδεύσεις για την οδική ασφάλεια

Η Ολυμπία Οδός, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», συνεχίζει και φέτος τις εκπαιδεύσεις μαθητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ζωτικά θέματα οδικής ασφάλειας. Για 5η χρονιά χιλιάδες μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου με τη χρήση προσομοιωτών τελευταίας τεχνολογίας.

«Η ζωή δεν έχει undo»: Εκπαιδεύσεις για την οδική ασφάλεια

Από τις 13-17 Μαρτίου, 1980 μαθητές από 23 σχολεία της Αχαΐας και ένα της Αττικής παρακολούθησαν το καινοτόμο πρόγραμμα του ΙΟΑΣ «Κάν΄το σωστά» και ενημερώθηκαν για τη σημασία της ασφάλειας στον δρόμο. Στις 20-24 Μαρτίου οι εκπαιδεύσεις συνεχίστηκαν στην Κορινθία, όπου 740 μαθητές από τέσσερα σχολεία του Κιάτου και της Κορίνθου συμμετείχαν στο πρόγραμμα κάνοντας το πρώτο βήμα προς ένα μέλλον με μηδενικά ατυχήματα ενώ Θα ακολουθήσουν ακόμα 300 μαθητές από τα σχολεία του Ξυλοκάστρου στις 5 Απριλίου.

Τα τελευταία υλοποιείται το σύστημα οδικής ασφάλειας «Pit Stop» σε Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών του αυτοκινητόδρομου με στόχο την ενημέρωση των οδηγών για τη σωστή συντήρηση των οχημάτων τους και την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ