Ιαπωνία: Απελευθερώθηκαν οι όρκες που είχαν παγιδευτεί στους πάγους
Το 2005, εννέα φάλαινες-δολοφόνοι πέθαναν αφού παγιδεύτηκαν σε παρασυρόμενο πάγο στα ανοικτά του Ραούσου, ανέφερε η εφημερίδα Yomiuri.
Ένα κοπάδι όρκες που φαινόταν να έχει παγιδευτεί σε παρασυρόμενο πάγο στα ανοικτά των ακτών του Χοκάιντο στη βόρεια Ιαπωνία δραπέτευσε, όπως μετέδωσαν την Τετάρτη τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τις αρχές της πόλης.
Η ομάδα των τουλάχιστον 10 ζώων, γνωστά και ως φάλαινες-δολοφόνοι, εθεάθη να παλεύει μέσα στον πάγο περίπου 1 χιλιόμετρο ανοιχτά του Ραούσου το πρωί της Τρίτης (6 Φεβρουαρίου), όπως έδειξαν πλάνα από drone που παραχώρησε η περιβαλλοντική ομάδα Wildlife Pro. Ήταν συγκεντρωμένες μεταξύ τους και φαινόταν να βγάζουν τα κεφάλια τους από το νερό για να αναπνεύσουν.
Το 2005, εννέα φάλαινες-δολοφόνοι πέθαναν αφού παγιδεύτηκαν σε παρασυρόμενο πάγο στα ανοικτά του Ραούσου, ανέφερε η εφημερίδα Yomiuri.
Πηγή: Reuters
Διαβάστε επίσης:
Ποινική δίωξη στον Youtuber για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων που αρνείται τις κατηγορίες
ΔΥΠΑ: Μέσω του Gov.gr οι αιτήσεις Κτηματολογίου για το Πρόγραμμα «Σπίτι μου»
Παναγιώτης Δημόπουλος: Αχαιός στον δρόμο για την Ευρωβουλή
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Ο Μπογιατζής» επί σκηνής του θεάτρου Επίκεντρο+ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
iPhone Duo: Το «μυστικό» της Apple για να κρύψει την πτυχή της οθόνης
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Εορτασμός του Αγίου Νικολάου του Παντοπώλη από τον Εμποροεπαγγελματικό – Επιχειρηματικό Σύλλογο Δ. Αιγιάλειας
Clicks Communicator: Το Android κινητό που θυμίζει BlackBerry είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει
