Φονικές χιονοπτώσεις στην Ιαπωνία – 13 νεκροί και περισσότεροι από 80 τραυματίες
13 νεκροί και περισσότεροι από 80 τραυματίες από τις σφοδρές χιονοπτώσεις στις βόρειες περιοχές της Ιαπωνίας
Το θάνατο 13 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσοτέρων από 80 προκάλεσαν οι πρόσφατες σφοδρές χιονοπτώσεις στις βόρειες περιοχές της Ιαπωνίας, αλλά και σε άλλες περιοχές, ενώ περισσότερα από 10.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.
Οι χιονοθύελλες και τα κύματα με μεγάλο ύψος στις βόρειες περιοχές της χώρας, αλλά και κατά μήκος της ακτής της θάλασσας της Ιαπωνίας, είναι ενδεχόμενο να προκαλέσουν χιονοπτώσεις ύψους 60 εκατοστών, όπως προειδοποίησε τη Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας.
Αργά μετά το απόγευμα του Σαββάτου, περισσότεροι από 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά και περισσότεροι από 50 τραυματίστηκαν ελαφρά, σύμφωνα με την Υπηρεσία Διαχείρισης Πυρκαγιών και Καταστροφών.
Προβλήματα προκλήθηκαν στα δρομολόγια των τρένων, αλλά και στις πτήσεις των αεροσκαφών στα βόρεια της Ιαπωνίας, ενώ σε μερικές περιοχές της κεντρικής και δυτικής χώρας προκλήθηκαν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση NHK.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Tecno POVA 8 Pro ανάβει σαν supercar και δεν κοστίζει σαν ένα
ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Εως τις 11 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τις εισαγωγικές εξετάσεις
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
Αυξήσεις έως 20% στα iPhone 18 pro πόσο θα κοστίζουν τα νέα iPhone στην Ελλάδα
Γεύμα του Επιμελητηρίου Αχαΐας στο ΕΚΑΜΕ/ΑμεΑ Αιγίου ΦΩΤΟ
