Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας: Οδύνη για τον θάνατο της Παρασκευής Μυρωνίδου

«Η εκλιπούσα ήταν άνθρωπος ήπιων τόνων, τίμησε τον Όρκο του Ιπποκράτη ενώ υπηρέτησε την επιστήμη της με ανιδιοτέλεια, αφοσίωση και προσήλωση στους ασθενείς της» σημειώνεται μεταξύ άλλων.

ΠΑΤΡΑ

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της ιατρού Παρασκευής Μυρωνίδου και ο Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας εκφράζει την οδύνη του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Η εκλιπούσα γεννήθηκε στους Ευζώνους Παιονίας Νομού Κιλκίς το 1944. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Βόννης Γερμανίας το 1973 ενώ έλαβε τον τίτλο της Μαιευτικής Γυναικολογίας το έτος 1980.

Υπήρξε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών από 16/1/1980 έως 22/2/2017 όπου διεγράφη λόγω συνταξιοδότησης ενώ κατά το διάστημα 2002-2005 είχε εκλεγεί αναπληρωματικό μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου
Άσκησε από το 1980 και επί σειρά ετών το ελεύθερο επάγγελμα στο κέντρο της πόλης μας διατηρώντας ιδιωτικό ιατρείο ενώ συνεργαζόταν με ιδιωτικές κλινικές.

Η εκλιπούσα ήταν άνθρωπος ήπιων τόνων, τίμησε τον Όρκο του Ιπποκράτη ενώ υπηρέτησε την επιστήμη της με ανιδιοτέλεια, αφοσίωση και προσήλωση στους ασθενείς της.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αποφάσισε ομόφωνα: Να καταθέσει στεφάνι στη σορό της, να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο και να  διαβιβαστεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά της.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FannieK
1 μήνα πριν

Καλο της ταξίδι, ήταν άριστη ιατρός και άνθρωπος…