Ίδια άσχημη κατάσταση στην Αγυιά ΦΩΤΟ

ΑΓΥΙΑ

Αρχές Οκτωβρίου με επιτόπιο ρεπορτάζ και εικόνες είχαμε δημοσιοποιήσει την άσχημη κατάσταση, που επικρατεί στον περιβάλλοντα χώρο του πρώην κολυμβητηρίου στην Αγυιά.

Στον χώρο, στον οποίο βρισκόταν η μεγάλη πισίνα έχει τοποθετηθεί πριν από μήνες περίφραξη και εκεί τα πράγματα είναι λιγάκι καλύτερα. Ομως στον δίπλα χώρο που βρίσκονταν όλες οι άλλες εγκαταστάσεις, αποδυτήρια, γήπεδα τένις, μπάσκετ και βόλεϊ έχουν εναποτεθεί μπάζα και κάποιοι έχουν βρει την ευκαιρία και πέταξαν εκεί σκουπίδια!

Συνολικά ο χώρος ανήκει στη δικαιοδοσία του ΠΕΑΚ και όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος του, Μιχάλης Κουρέτας, έχει δοθεί άδεια στον εργολάβο, που κάνει εργασίες δίπλα στο Έλος στην Αγυιά, προσωρινά να εναποθέτει εκεί μπάζα.

«Υπάρχει συνεργασία με την εταιρία που έχει αναλάβει την ανάπλαση στο Έλος στην Αγυιά» υπογράμμισε ο κ. Κουρέτας και επισήμανε τα εξής: «Έχει δοθεί άδεια από τη διοίκηση του ΠΕΑΚ στον συγκεκριμένο εργολάβο προκειμένου να εξυπηρετηθεί προσωρινά μία κατάσταση και να διευκολυνθεί η διαδικασία του έργου της ανάπλασης. Έτσι γίνεται για ένα διάστημα πολύ συγκεκριμένο η εναπόθεση των μπαζών. Όταν θα ολοκληρωθεί η ανάπλαση στο Έλος και ολοκληρώσει τις εργασίες η εταιρία που έχει αναλάβει το έργο παίρνοντας πίσω τα μπάζα υπάρχει σκέψη συνολικά να εξεταστεί η τοποθέτηση περίφραξης στον εκεί χώρο».
Καταλαβαίνετε βέβαια ότι η εικόνα στην είσοδο της Πάτρας εξακολουθεί και παραμένει προσβλητική για την πόλη.

Η εφημερίδα Πελοπόννησος και το Pelop.gr έχουν πολλές φορές αναδείξει το πρόβλημα και θα συνεχίσουν να παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση. Δεν γίνεται για οποιονδήποτε λόγο να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα η ίδια κατάσταση.

Γιατί δεν είναι μόνο τα μπάζα, που είναι αλήθεια ότι χθες όπως διακρίνεται και στις φωτό, άρχισε η συγκομιδή τους και η μεταφορά, όπως μας πληροφόρησαν, σε ΧΥΤΑ. Είναι και τα σκουπίδια που αποτελούν εστία μόλυνσης! Είναι και η εικόνα που παραπέμπει σε…«μπάτε σκύλοι αλέστε», η οποία μόνο τιμητική δεν είναι…

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΟΧΟΠΕΔΙΛΩΝ
ΣΤΙΒΟΣ
ΑΧΑΪΚΗ
Απόλλων