ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Ενδυνάμωση συνεργασίας με τη FrieslandCampina Hellas

H κοινή πορεία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και της FrieslandCampina Hellas έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία έως τώρα και για αυτό συνεχίζεται και ενδυναμώνεται τη νέα χρονιά.

ιεκ δελτα

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς και η FrieslandCampina Hellas, μία από τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες στον κόσμο, μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ενώνουν ιδανικά τις ιδέες και τις δράσεις τους!

H κοινή πορεία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και της FrieslandCampina Hellas έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία έως τώρα και για αυτό συνεχίζεται και ενδυναμώνεται τη νέα χρονιά.

Οι σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα άριστα προϊόντα Debic, γάλα NΟΥΝΟΥ BΑRISTA GOLD & γάλα Top Pro της FrieslandCampina Hellas για την καθημερινή τους εκπαίδευση, εξάσκηση και τελειοποίηση των πιάτων τους!

H στρατηγική αυτή συνεργασία δίνει την τεράστια ευκαιρία στους σπουδαστές και αποφοίτους των τομέων Γαστρονομίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Τουριστικών Επαγγελμάτων να συνεργαστούν με την κορυφαία εταιρεία και να αποκτήσουν τεράστια επαγγελματική εμπειρία.

Η σπουδαστική κοινότητα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα συμμετέχει ενεργά σε κοινές δράσεις και εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν οι δύο πλευρές, όπως ειδικά Masterclasses Γαστρονομίας, σεμινάρια και διαλέξεις, με στόχο την πολυεπίπεδη εκπαίδευση.

Η FrieslandCampina Hellas προσφέρει τα εξαιρετικά επαγγελματικά προϊόντα της και στους σπουδαστές των Τουριστικών Επαγγελμάτων, αλλά και στους καταρτιζόμενους των σεμιναρίων Barista και Barista & Bartending Academy. Οι σπουδαστές χρησιμοποιούν τα υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα, τα οποία είναι εξειδικευμένα για την παραγωγή υψηλής ποιότητας και απόλυτης γεύσης διαφόρων ειδών καφέ.

H FrieslandCampina Hellas αποτελεί μέλος της Royal FrieslandCampina, μιας από τις μεγαλύτερες συνεταιριστικές εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο με βαθιά παράδοση 150 χρόνων.

Διαθέτει στην ελληνική αγορά βρεφικά και νηπιακά γάλατα, βρεφικές κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος, βούτυρα και τυριά με τις επωνυμίες ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA, ανταποκρινόμενη, έτσι, στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις. Από το 1997 έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο και άρτια οργανωμένο τμήμα Foodservice, προσφέροντας υψηλό επίπεδο γνώσης, εκπαίδευσης και εξειδικευμένων υπηρεσιών στους επαγγελματίες και σπουδαστές τμημάτων Γαστρονομίας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο στη χώρα με παρουσία σε 7 σημαντικές πόλεις: Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο. Σήμερα λειτουργούν περισσότερες από 95 σύγχρονες ειδικότητες που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα, καθώς και ετήσια προγράμματα εξειδίκευσης για αποφοίτους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι ο πρώτος που εισήγαγε την ειδικότητα της Μαγειρικής στην Επαγγελματική Κατάρτιση και έκτοτε πρωτοστατεί στον τομέα Γαστρονομίας με συνεχή εξέλιξη και επενδύσεις τόσο σε εξοπλισμό, όσο και σε εκπαιδευτικό δυναμικό!

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop