ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Βραβεύτηκε για τις εγκαταστάσεις του

Η διάκριση στα Interior Awards 2021 επιβεβαιώνει το κορυφαίο επίπεδο των εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Βραβευμένες Εγκαταστάσεις ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Με βραβείο Interiors Awards 2021 βραβεύτηκαν οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 για την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλειά τους, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη των προδιαγραφών, όσον αφορά στις εγκαταστάσεις εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού του προσανατολισμού, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επενδύσει συνεχώς σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμούς, δημιουργώντας υπερσύγχρονους, state-of-the-art, χώρους. Οι εργαστηριακοί και διοικητικοί χώροι αποτελούν ένα αρμονικό περιβάλλον, το οποίο ευνοεί τη μάθηση και επιτρέπει στους σπουδαστές όλων των τομέων σπουδών να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και τις ικανότητές τους.

Οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, που βραβεύτηκαν στην κατηγορία Large Workspace Thessaloniki, δημιουργήθηκαν από τη συνεργασία δύο ανεξαρτήτων αρχιτεκτόνων, της κυρίας Ρίκας Δεληγιαννίδου και της κυρίας Ξανθίππης Παπαδοπούλου, η οποία παραβρέθηκε στην απονομή και παρέλαβε το βραβείο «Interiors Awards 2021».
Κύριος στόχος του σχεδιασμού ήταν η αισθητική ανανέωση των χώρων, ώστε να ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα της εποχής, αλλά και να αναδεικνύουν τη νέα εταιρική ταυτότητα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Η διάκριση στα Interior Awards 2021 επιβεβαιώνει το κορυφαίο επίπεδο των εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και δίνει την ώθηση στον Ομιλο για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη με αναβάθμιση των υπαρχόντων υποδομών και συνεχείς επενδύσεις για προσθήκη επιπρόσθετου τεχνολογικού εξοπλισμού.

Παράλληλα, ο Εκπαιδευτικός Ομιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ξεκίνησε τη λειτουργία του νέου εκπαιδευτηρίου στον Βόλο, που έρχεται να προστεθεί στις έξι υπερσύγχρονες εκπαιδευτικές δομές που ήδη λειτουργούν σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά και Ξάνθη, προσφέροντας νέες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες στους νέους της Μαγνησίας.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ