Ιεράπετρα: Έκλεψαν αυτοκίνητο, ο οδηγός αποκοιμήθηκε και τον ξύπνησε η Αστυνομία το επόμενο πρωί

Το περίεργο περιστατικό που συνέβη στην Ιεράπετρα, με την Αστυνομία να ξετυλίγει το κουβάρι του τι ακριβώς συνέβη.

ΚΛΟΠΗ

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στην Ιεράπετρα, καθώς φαίνεται πως εκλάπη νεοαποκτηθέν αγροτικό όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκε να κοιμάται αυτός που το οδηγούσε, με τους περαστικούς να καλούν άμεσα την Αστυνομία που ξετύλιξε το κουβάρι του τι ακριβώς είχε συμβεί.

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr, ιδιοκτήτης επιχείρησης ξυλείας της περιοχής -που πρόσφατα καταστράφηκε ολοσχερώς από εμπρησμό- και τον οποίο αποπειράθηκαν να κλέψουν άτομα που ενδεχομένως είχαν εμπλοκή και στο προηγούμενο περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης δύο άτομα τού έκλεψαν το αγροτικό αυτοκίνητο που είχε αγοράσει την ίδια ημέρα. Οι δύο δράστες κινήθηκαν προς την κοινότητα της Επισκοπής όπου τράκαραν κάποια σταματημένα οχήματα και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Ιεράπετρα.

Το πρωί της Τετάρτης το κλεμμένο αγροτικό εντοπίστηκε στη μέση του κεντρικού επαρχιακού δικτύου Επισκοπής-Ιεράπετρας με τον οδηγό να κοιμάται και το όχημα να έχει ένα σκασμένο λάστιχο.

Περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης.

Όπως φαίνεται και οι δύο εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί στις αρχές ενώ ο οδηγός φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών και γι’ αυτό αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, ενώ ο δεύτερος δράστης διέφυγε όταν το κλεμμένο αυτοκίνητο σταμάτησε την πορεία του.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments