Αίγιο- Αγκαλιά και … κλοπή – Πως κοσμήματα και χρήματα «έκαναν φτερά»
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές σε βάρος γυναικών στο Αίγιο
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δυο αλλοδαπών γυναικών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές. Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τέσσερις κλοπές σε βάρος γυναικών στο Αίγιο.
Οπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε βάρος δυο αλλοδαπών γυναικών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, προέκυψε ότι οι δράστιδες από τον Ιούνιο του έτους 2020 έως τον Σεπτέμβριο του 2021, διέπραξαν τέσσερις κλοπές σε γυναίκες που κινούταν πεζές στο Αίγιο.
Ως προς την μεθοδολογία των δράστιδων προέκυψε ότι, ενεργώντας από κοινού, προσέγγιζαν γυναίκες, στις οποίες προσποιούνταν προσφιλή τους πρόσωπα και στη συνέχεια με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαιρούσαν κοσμήματά και χρήματα, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις 2.000 ευρώ.
Για τη διερεύνηση των περιστατικών, διενεργήθηκαν μεθοδικές και εμπεριστατωμένες έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των υποθέσεων και την ταυτοποίηση των δράστιδων.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο αλλοδαπών γυναικών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Από το ChatGPT στο νηπιαγωγείο μέχρι την ειδική αγωγή: Η ΤΝ μπαίνει στην τάξη και η Πάτρα ανοίγει τη συζήτηση
Πέντε χιλιάδες ημέρες στον Άρη και μια νέα φωτογραφία από την NASA
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Welcome to UP 2026: Ο Εμφύλιος ξαναδιαβάζεται στην Πάτρα – Μνήμη, τραύμα και συγκρούσεις σε διεθνές συνέδριο
