Ηγουμενίτσα: Μαθητής τραυματίστηκε σε άγριο επεισόδιο ενδοσχολικής βίας στο 1ο Λύκειο
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο 1ο Λύκειο Ηγουμενίτσας, όταν μαθητής της Α’ Λυκείου τραυματίστηκε έπειτα από συμπλοκή με συμμαθητές του, σε νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας που ερευνάται από τις αρχές.
Ένα ακόμη περιστατικό σχολικής βίας συγκλονίζει την Ήπειρο. Το πρωί της Τετάρτης, μαθητής της Α’ Λυκείου στο 1ο Λύκειο Ηγουμενίτσας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Φιλιατών, φέροντας τραύματα στο χέρι και στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το επεισόδιο ξεκίνησε ύστερα από έντονη αντιπαράθεση του μαθητή με τρεις συνομηλίκους του, που κατέληξε σε συμπλοκή εντός του σχολείου. Ο τραυματισμένος μαθητής μεταφέρθηκε αρχικά στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στους Φιλιάτες για περαιτέρω εξετάσεις.
Η διεύθυνση του σχολείου έχει ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού. Το συμβάν προκαλεί έντονο προβληματισμό στην τοπική εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ανάλογων επεισοδίων που αναδεικνύουν την ανάγκη για πιο ουσιαστική αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στον Κρίνο ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Εκπαιδευτικά Κέντρα «Ορμή – Άριστα»: 40 χρόνια επιτυχιών και το αδιαχώρητο στη «Γιορτή της Τούρτας» ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Προβολή της ταινίας «Άγιος Παΐσιος» στο Μιντιλόγλι ΦΩΤΟ
