Ηλεία: 11.000 πολίτες στην ουρά για τρόφιμα!

Η τρίφη φάση του προγράμματος της επισιτιστικής βοήθειας που υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Ηλεία, αγγίζει τις 11.000 άτομα.

Ηλεία: 11.000 πολίτες στην ουρά για τρόφιμα! Στο πάρκο Ξυστρή στον Πύργο για την παραλαβή

Μέχρι την Παρασκευή 16/06/2023, θα διαρκέσει η τρίτη φάση του προγράμματος της επισιτιστικής βοήθειας που υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη στήριξη των αδύναμων οικογενειών, με τον αριθμό των ωφελούμενων στην Ηλεία να αγγίζει τις 11.000.

Το πρόγραμμα της διανομής των προϊόντων ήδη έχει ήδη ξεκινήσει να τρέχει στους πρώτους δήμους της Ηλείας, με τους οικονομικά ευάλωτους πολίτες να λαμβάνουν συνολικά τέσσερα πακέτα με 24 προϊόντα και κυρίως τρόφιμα με στόχο να αντλήσουν πολύτιμη βοήθεια μέσα από το πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Σε αυτή την τρίτη φάση υποβλήθηκαν 6.324 αιτήσεις από νοικοκυριά με τον συνολικό αριθμών των ωφελούμενων του προγράμματος και στους επτά δήμους της Ηλείας να αγγίζει τις 11.000. Σημειώνεται ότι έχουν ήδη προηγηθεί δύο φάσεις διανομής τροφίμων στους ασθενείς οικονομικά πολίτες με την πρώτη να λαμβάνει χώρα τον μήνα Ιανουάριο και τη δεύτερη τον περασμένο Μάρτιο.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάτρα - Ψωμάς: Όψιμο το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής για τη μαρίνα
Δίκη Πισπιρίγκου - Ιατροδικαστής Κραββαρίτης: «Δεν υπάρχουν ευρήματα συμβατά με δηλητηρίαση»
Πάτρα: Ποια δρομολόγια του Προαστιακού ΔΕΝ θα γίνουν το βράδυ της Πέμπτης
Πάτρα: Χρηματοδότηση «σανίδα» σωτηρίας για τη «Μέριμνα» - Αντανακλαστικά από Φαρμάκη - Παπαδόπουλο