Ηλεία – Δολοφονία Αναγνωστόπουλου: Σφίγγει ο κλοιός των υπόπτων – «Δεν τίθεται ζήτημα εκδίκησης»

Από τις δεκάδες μαρτυρίες καταθέσεις δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να παραπέμπει σε διαφορές και αντιπαλότητες του θύματος με άτομα της περιοχής.

ΕΓΚΛΗΜΑ

Φίλοι και συγχωριανοί του 68χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου ουδεμία σχέση έχουν με τη δολοφονία του που έγινε πριν 11 μέρες στην Εφύρα της Ηλείας.
Από τις δεκάδες μαρτυρίες καταθέσεις δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να παραπέμπει σε διαφορές και αντιπαλότητες του θύματος με άτομα της περιοχής.
«Δεν τίθεται ζήτημα εκδίκησης. Το θύμα ήταν ένας καλός και φιλεύσπλαχνος. Μόνο έδινε και διευκόλυνε φίλους και γνωστούς του, δεν είχε ανάγκη να ζητήσει κάτι…», ανέφερε στη στήλη αστυνομική πηγή.

Συνεπώς, οι Αρχές Ασφαλείας έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να έγινε ο φόνος για λόγους εκδίκησης, κι ενώ εφαρμόζουν την μέθοδο του αποκλεισμού των πιθανών κινήτρων. Με το εν λόγω σκεπτικό έχουν αποκλείσει ότι η δολοφονία διεπράχθη και για λόγους ληστείας, αφού δεν αφαιρέθηκαν χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα του θύματος.

Με τη μέθοδο του αποκλεισμού έχει στενέψει και ο κύκλος των υπόπτων. Οι διωκτικές αρχές εικάζουν βάσιμα ότι θα αντληθούν χρήσιμα στοιχεία μόλις ολοκληρωθεί ο γενετικός έλεγχος από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας αναμένονται εντός των αμέσως προσεχών ημερών.

Εξάλλου αναμένεται το υλικό από τις άρσεις του τηλεφωνικού απορρήτου τουλάχιστον 5 ατόμων που σχετίζονταν με τον αδικοχαμένο συνταξιούχο.
Τέλος, τονίζεται με έμφαση ότι ιδιαίτερα αξιοποιήσιμες είναι οι καταθέσεις συγγενικών προσώπων του θύματος και δη του αδελφού του και του ανιψιού του που είδαν πρώτοι το πτώμα και αφού ο πρώτος καθάρισε το δάπεδο από τα αίματα ειδοποίησε την Αστυνομία…

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ειδήσεις Πάτρα
Κρούσματα
βάπτιση
ΠΑΤΡΑ