Ηλεία: Επίσκεψη του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελου Συρίγου

Τον υφυπουργό Παιδείας συνόδευσαν ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης Γιώργος Βούτσινος και η Βουλευτής Ηλείας  Διονυσία Αυγερινοπούλου.

Ηλεία: Επίσκεψη του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελου Συρίγου

Σειρά συναντήσεων σε Αρχαία Ολυμπία, Πύργο και Αμαλιάδα πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος.

Ξεκινώντας από το Δημαρχείο και στo πλαίσιo διερεύνησης των δυνατοτήτων ανάπτυξης δομών παιδείας πανεπιστημιακού επιπέδου της Αρχαίας Ολυμπίας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Γεωργιόπουλο, τους αντιδημάρχους και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνάντηση εξετάστηκαν όλες οι δυνατότητες ανάπτυξης στην Αρχαία Ολυμπία δομών παιδείας σε συνεργασία με Πανεπιστήμια του εξωτερικού που θα μπορούν να υλοποιούν εκεί μέρος των εκπαιδευτικών τους προγραμμάτων. Η Αρχαία Ολυμπία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ισχυρά ονόματα της χώρας που μπορούν να προσελκύσουν Πανεπιστήμια του εξωτερικού για την ανάπτυξη τέτοιων δομών, ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση ενός τέτοιου προγράμματος είναι η ύπαρξη συγκεκριμένων υποδομών.

Επισκέφθηκε το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Πύργου, συνοδεία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών καθηγητή κου Χρήστου Μπούρα.

Τέλος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Γεωπονίας Αμαλιάδας και του 2ου ΕΠΑΛ.

Τον Υφυπουργό Παιδείας συνόδευσαν ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης Γιώργος Βούτσινος και η Βουλευτής Ηλείας  Διονυσία Αυγερινοπούλου.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ