Ηλεία: Νέα φωτιά στο Αγρίδι – Ξέσπασε λίγα λεπτά μετά το Κάτω Σαμικό
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε δίπλα στον δρόμο και είναι μικρότερης έκτασης – Επιχειρούν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Νέα φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ηλεία, αυτή τη φορά στην περιοχή Αγρίδι, λίγα μόλις λεπτά μετά την πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στο Κάτω Σαμικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φωτιά στο Αγρίδι εκδηλώθηκε δίπλα στον δρόμο και είναι μικρότερης έκτασης σε σχέση με εκείνη στο Κάτω Σαμικό.
Στο σημείο έχουν κινητοποιηθεί επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες επιχειρούν για τον περιορισμό και την κατάσβεσή της.
Διαβάστε επίσης: Ηλεία: Φωτιά στο Κάτω Σαμικό – Καίει ξερά χόρτα
Η σχεδόν ταυτόχρονη εκδήλωση των δύο πυρκαγιών έχει θέσει σε αυξημένη κινητοποίηση τις πυροσβεστικές υπηρεσίες στη νότια Ηλεία, καθώς η περιοχή βρίσκεται σήμερα σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς, κατηγορίας 3.
Για την πυρκαγιά στο Κάτω Σαμικό έχει ήδη κινητοποιηθεί το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ηλείας, ενώ για το μέτωπο στο Αγρίδι δεν έχουν προς το παρόν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες ως προς τα αίτια.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News