Ηλεία: Οι «κυνηγοί του χαλκού» λεηλάτησαν το κοιμητήριο στο Ψάρι
Η λεηλασία έγινε αντιληπτή από τον αντιπρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του χωριού, ο οποίος ενημέρωσε την ίδια στιγμή τον υπεύθυνο του Ιερού Ναού και σήμερα το πρωί υπέβαλλε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας
Το κοιμητήριο της Κοινότητας Ψάρι, στη Βουπρασία «χτύπησαν» χθες το απόγευμα οι γνωστοί – άγνωστοι «κυνηγοί του χαλκού».
Οι βάνδαλοί τυμβωρύχοι σύμφωνα με πληροφορίες του ilianews.gr σκαρφάλωσαν τη μάντρα του κοιμητηρίου χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανάμεσα στις 5 και στις 7 χθες το απόγευμα, σπάζοντας και κλέβοντας τα καντήλια και τους κρίκους από τα μνήματα. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα έσπασαν και τα τζάμια των μνημάτων για να καταφέρουν να πάρουν τα καντήλια και τα λιβανιστήρια.
Η λεηλασία έγινε αντιληπτή από τον αντιπρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του χωριού κ. Χρήστο Ρετουνιώτη, ο οποίος ενημέρωσε την ίδια στιγμή τον υπεύθυνο του Ιερού Ναού π. Χριστοφόρο Κωλέτη, ενώ σήμερα το πρωί υπέβαλλε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Το έξυπνο κόλπο με το κουκούτσι αβοκάντο που όλοι πετάμε: Πώς να το μετατρέψετε σε ένα υπέροχο αξεσουάρ κήπου!
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
Η «Κουζίνα Αγάπης» στην Πάτρα δεν κάνει διακοπές ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Η Huawei δείχνει τον δρόμο: Το τέλος των μεγάλων κινητών;






