Ηλεία: Πένθος για τον δημοσιογράφο Πέτρο Γκίστη – Έφυγε ο πατέρας του Παύλος
Ο Παύλος Γκίστης, κατέληξε σήμερα το μεσημέρι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.
«Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του δημοσιογράφου και συντάκτη της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Πέτρου Γκίστη, Παύλος.
Ο συνταξιούχος Παύλος Γκίστης, κατέληξε σήμερα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών της, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του. Για χρόνια διατηρούσε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Κατακόλου. Με τη σύζυγό του Βούλα, απέκτησαν δυο γιους τον Ανδρέα και τον Πέτρο.
Η «Π» και το pelop.gr συλλυπούνται τον συνάδελφο Πέτρο Γκίστη και την οικογένειά του για την απώλεια.
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΣΗΕΠΗΝ ΚΑΙ ΤΕΑΣ
Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων και του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών της ΕΣΗΕΠΗΝ, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον αγαπητό συνάδελφο, τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών και του Ταμείου, Πέτρο Γκίστη, για το θάνατο του πατέρα του Παύλου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πάτρα: Επιστημονική ημερίδα για την κλιματική ανθεκτικότητα
Η Honor αποκάλυψε τρία νέα smartphones με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος
Γιατί είναι πάντα κρύα τα χέρια σας: Οι 5 πιθανές αιτίες και πότε να επισκεφθείτε γιατρό
Πάτρα: Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Καχτίτση
Η Blue Origin παρουσίασε νέο πυραυλοκινητήρα με 50% λιγότερα εξαρτήματα για να ανταγωνιστεί τη SpaceX
