Ηλεία: Ρατσιστική επίθεση σε υποψήφιο βουλευτή – Τι απαντά στην «Π»

Ο Δικηγόρος Μισέλ Αμπού Χάντμπα, γέννημα θρέμμα της Αμαλιάδας, βρέθηκε στο στόχαστρο σκοτεινών φασιστικών κέντρων επειδή έλκει την καταγωγή του από την Παλαιστίνη.

Ηλεία: Ρατσιστική επίθεση σε υποψήφιο βουλευτή - Τι απαντά στην «Π»

Ρατσιστική επίθεση από φασιστικές μειοψηφίες, οι οποίες προκαλούν την κοινή γνώμη της Ηλείας, δέχεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, Μισέλ Αμπού Χάντμπα.

Ο κ. Χάντμπα, γέννημα θρέμμα της Αμαλιάδας, βρέθηκε στο στόχαστρο σκοτεινών φασιστικών κέντρων επειδή έλκει την καταγωγή του από την Παλαιστίνη. «Ηξερα, δυστυχώς, πως κάποιοι θα δουν το ονοματεπώνυμό μου ως αφορμή για να χύσουν δηλητήριο», δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο κ. Χάντμπα. Ο ίδιος όμως δεν σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή ότι αυτό είναι εμπόδιο. «Είναι κίνητρο. Είμαι ενεργός πολίτης, δικηγόρος, αυτοδιοικητικός, γιατί αγαπώ τον τόπο μου, τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω. Και πολιτεύομαι ως περήφανος γιος μιας Ελληνίδας κι ενός Παλαιστίνιου κι ως πατέρας μιας μικρής κόρης, ενός μικρού γιου και σύζυγος μιας υπέροχης μάνας», τόνισε στην «Π». Ο ίδιος έχει πείσμα και παλεύει για μια κοινωνία ανοιχτή, πιο δίκαιη για όλους και καλύτερη για τα παιδιά.

Ηλεία: Ρατσιστική επίθεση σε υποψήφιο βουλευτή - Τι απαντά στην «Π»

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ