Ηλεία: Τοποθέτηση απινιδωτών σε σχολεία – Τιμήθηκε για την προσφορά του ο Γιώργος Τελώνης ΦΩΤΟ

Ο Γιώργος Τελώνης Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προσέφερε την αντιμισθία του για την αγορά των απινιδωτών.

σχολεία Ο Γιώργος Τελώνης πρσφέρει και βραβεύτηκε γι΄ αυτό.

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Ιατρικός Σύλλογος  Αμαλιάδας για το πρόγραμμα τοποθέτησης απινιδωτών σε σχολεία των Δήμων της περιοχής ευθύνης του, παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Συνεχάρη τον Ιατρικό Σύλλογο και ιδιαίτερα τον Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της ΠΔΕ Γιώργο Τελώνη, για την απόφασή του να προσφέρει την αντιμισθία του για την αγορά των απινιδωτών. «Είναι μια πράξη που συνδέει το πρώτο και πιο σημαντικότερο αγαθό που είναι η υγεία μας με τον αλτρουϊσμό και την ανιδιοτέλεια» τόνισε ο κ. Φαρμάκης.

σχολεία

Ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης στι ξενοδοχείο «Αμαλία».

«Η Περιφέρεια – και νιώθω πραγματικά υπερήφανος που συμβάλω και εγώ σε αυτό – μπορεί με αυτή την κίνηση να εξελιχθεί σε πυλώνα συμπαράστασης στην ανθρώπινη ζωή. Και να αποτελέσει ένα ζωντανό υπόδειγμα έμπρακτης και σωτήριας προσφοράς στον Πολίτη, δείχνοντας και σε άλλες Περιφέρειες τον δρόμο» ανέφερε ο κ. Τελώνης, ο οποίος για την προσφορά του βραβεύτηκε από τον ΙΣΑ.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν ακόμη οι δήμαρχοι, Ηλιδας Γιάννης Λυμπέρης, Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Μαρία Μπίλια, καθώς επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Κοροβέσης και Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Χρήστος Μπιλίρης (βοηθός περιφερειάρχη).