Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ακόμα κι όταν εγχειρίστηκα, πήγα κανονικά στο γύρισμα»

Αποκαλύψεις για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν της έγινε και η πρόταση συμμετοχής στο GNTM, έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε νέα της συνέντευξη.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ακόμα κι όταν εγχειρίστηκα, πήγα κανονικά στο γύρισμα»

Για το χειρουργείο που έκανε λίγο πριν τον δεύτερο κύκλο του GNTM μίλησε μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε νέα της συνέντευξη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Το γνωστό μοντέλο και η παρουσιάστρια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την ανάγκασε να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς και για το χειρουργείο που έκανε λίγο πριν τον δεύτερο κύκλο του GNTM.

«Επέστρεψα στην Ελλάδα για λόγους υγείας. Με τα ταλαιπώρησε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Είχα όντως σοβαρό πρόβλημα και δόξα σοι ο Θεός είναι όλα καλά. Επέστρεψα κι ήμουν στην Πάτρα, δεν ήμουν καν στην Αθήνα. Πήγα στο σπίτι μου κι είπα ότι δεν είμαι καλά. Δεν θα καταπιεστώ άλλο κι η καριέρα είναι καριέρα. Θα φροντίσω τον εαυτό μου. Έτυχε η περίοδος που έγινε η πρόταση για το GNTM κι είπα ότι θα πάω. Ήξερα ότι είμαι λίγο δύσκολα, αλλά είπα ότι πρέπει να δουλέψω. Όσο κάναμε τα γυρίσματα, κανείς δεν ήξερε ότι δεν ήμουν καλά. Ακόμα κι όταν εγχειρίστηκα, δεν ενημέρωσα. Πήγα κανονικά στο γύρισμα και συμπεριφερόμουν καλά» ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
«Η εγχείρηση έγινε στην αρχή του δεύτερου κύκλου. Πήγα στο γύρισμα μετά από τρεις ημέρες. Έχω ένα θέμα σαν άνθρωπος ότι σε αυτό που μου λένε κι έχω αποφασίσει να κάνω είμαι πολύ σταθερή. Θα κάνουμε ένα project το οποίο θα είναι από 20 Αυγούστου μέχρι 20 Δεκέμβρη και θα είναι η προτεραιότητά μου, αυτό που έχω υπογράψει, ό,τι κι αν γίνεται γύρω μου. Δεν μπήκα στην διαδικασία να το πω. Είπα ότι θα το κάνω, όταν θα σβήνουν τα φώτα θα με σηκώνουν και θα με ξαναβάζουν και δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα. Το ήξεραν μόνο δύο άτομα από την ομάδα μου και με βοηθούσαν να μετακινηθώ. Είχα αρκετούς πόνους με πολλά φάρμακα κι ήταν γενικά δύσκολο» σημείωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ