Ηλίας Μαμαλάκης: «Πιθανόν να μην ζούσα τώρα», αναφέρει για την περιπέτεια της υγείας του
Ο σεφ σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως η νοσηλεία του τον Νοέμβρη σε νοσοκομείο της Κύπρου οφειλόταν σε μικρόβιο που είχε κολλήσει.
Σε συνέντευξή του ο γνωστός και αγαπημένος σεφ Ηλίας Μαμαλάκης, μίλησε για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.
Να αναφέρουμε ότι ο σεφ σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως η νοσηλεία του τον Νοέμβρη σε νοσοκομείο της Κύπρου οφειλόταν σε μικρόβιο που είχε κολλήσει.
«Πέρασα πολύ δύσκολη περίπτωση. Άρπαξα ένα μικρόβιο, το οποίο με ταλαιπώρησε πολύ, αλλά τώρα είμαι μάχιμος. Μου δημιούργησε ένα σηπτικό σοκ και σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί. Η πίεση έπεσε πάρα πολύ χαμηλά και με οδήγησαν αμέσως στην εντατική. Αυτό με έσωσε. Αν δεν με πήγαιναν στα επείγοντα, πιθανόν να μην ζούσα τώρα», είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τη σύζυγό του με την οποία είναι δέκα χρόνια μαζί, σημείωσε πως «Συμπλέουμε και λατρεύει τα εγγόνια της και τα εγγόνια μου. Εγώ είμαι λίγο πιο απομακρυσμένος, είναι στη φάση που είναι μωράκια. Ιδιαίτερα με τον μικρό Ηλία είμαστε σε άριστη σχέση».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γρίπη: Πότε είναι η καλύτερη περίοδος για το αντιγριπικό εμβόλιο – Τι λένε οι καρδιολόγοι
Χάθηκε το κινητό; Το ηχείο Google Home το βρίσκει πιο εύκολα με Gemini
Τρείς ταινίες κρυμμένα διαμάντια στο Apple TV
Επετειακή εκδήλωση στην Achaia Clauss για τα 82 χρόνια από την Απελευθέρωση της Πάτρας ΦΩΤΟ
Gemini δωρεάν: Από 9 Οκτωβρίου χάνεις τα «δυνατά» μοντέλα — τι μένει
