Ιλιον: Ελεύθερη η ανήλικη για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου

Η ανήλικη απολογήθηκε για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού με θύμα ένα 15χρονο αγόρι στο Ίλιον και αφέθηκε ελεύθερη υπό τον όρο της παρακολούθησης.

ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ

Ελεύθερη υπό τον όρο της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό αφέθηκε μία ανήλικη, μετά την απολογία της για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού με θύμα ένα 15χρονο αγόρι στο Ίλιον.

Η 14χρονη στη διάρκεια της απολογίας της αρνήθηκε ότι είχε στην κατοχή της βίντεο με αποτυπωμένη τη σκηνή του βιασμού του ανήλικου παιδιού.

«Υποβάλαμε ένα εκτενές απολογητικό υπόμνημα με το οποίο προσπαθούμε να αποσείσουμε όλες αυτές τις σοβαρές κατηγορίες. Η εντολέας μου διατείνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το περιστατικό. Ήταν παρούσα αλλά λόγω της συμπλοκής των ατόμων δεν μπορούσε να διακρίνει τι ακριβώς έγινε και αυτό το περιστατικό διήρκησε μερικά δευτερόλεπτα, αυτό στο οποίο ήταν η ίδια παρούσα. Αυτό που της συστήθηκε είναι να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό μέχρι το δικαστήριο. Η εντολέας μου δεν είχε βίντεο στην κατοχή της, ούτε ήξερε για την ύπαρξη βίντεο» τόνισε ο δικηγόρος της, Μάρκος Τσιώγκας, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της 14χρονης.

Οι αρχές έφτασαν στην κλήση της 14χρονης κοπέλας με βάση την κατάθεση του θύματος του ομαδικού βιασμού, που έχει αναφέρει πως ήταν παρούσα και παρακολουθούσε ένα από το περιστατικά κακοποίησης του.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments