Συνέδριο για τη Γυναίκα τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στην Πάτρα

Το συνέδριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 17:00 στην Πάτρα, στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων «Αγορά Αργύρη», και θα έχει τρεις θεματικές ενότητες.

Συνέδριο για τη Γυναίκα τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στην Πάτρα

Η Μη κερδοσκοπική εταιρεία Routelab και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοίνωσαν την έναρξη της νέας σειράς δράσεων «Social Hub», μιας πλατφόρμας φιλοξενίας ανοιχτών συζητήσεων μεταξύ έμπειρων ειδικών σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων και κοινού.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, αφιερώνουν την πρώτη εκδήλωση σε ένα σημαντικό και αμφιλεγόμενο θέμα –το αποτύπωμα των στερεοτύπων στην καθημερινότητα των γυναικών. Το συνέδριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 17:00 στην Πάτρα, στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων «Αγορά Αργύρη», και θα έχει τρεις θεματικές: «Οι ανισότητες των φύλων από τη θέση της επιστήμης», «Η αλλαγή έρχεται από τη δράση» και «Γυμνές αθέατες ιστορίες».

Το συνέδριο θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά και καλούνται όλοι να συμμετάσχουν, στέλνοντας ηλεκτρονικά μηνύματα στα επίσημα κοινωνικά δίκτυα τόσο του περιφερειακού καναλιού IONIANTV και των επισήμων σελίδων της εκδήλωσης.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments