Πάτρα: Την Παρασκευή η Ημερίδα για την Πολιτική Προστασία με τη συμμετοχή των Δήμων της Αχαΐας

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει τοποθετήσεις σε επίπεδο Δημάρχων και αρμοδίων Αντιδημάρχων από τους πέντε Δήμους της Αχαΐας (Πατρέων, Αιγιάλειας, Καλαβρύτων, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου)

Πάτρα: Την Παρασκευή η Ημερίδα για την Πολιτική Προστασία με τη συμμετοχή των Δήμων της Αχαΐας

Η αντίστροφη μέτρηση για την πραγματοποίηση της ενδιαφέρουσας και σημαντικής ημερίδας με θέμα την «Πολιτική Προστασία στην Αχαΐα», έχει ήδη ξεκινήσει. Η ημερίδα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στον φιλόξενο χώρο της Αγοράς Αργύρη, με διοργανωτή το Ίδρυμα «Λήδας, Νανάς και Σπύρου Δούκα» και σε συνδιοργάνωση με την ιστοσελίδα pelop.gr και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει τοποθετήσεις σε επίπεδο Δημάρχων και αρμοδίων Αντιδημάρχων από τους πέντε Δήμους της Αχαΐας (Πατρέων, Αιγιάλειας, Καλαβρύτων, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου), καθώς επίσης και όλων των εμπλεκόμενων φορέων – σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο – σε Πυροσβεστική, Ελληνική Αστυνομία και Λιμενικό Σώμα και Κεντρικό Λιμεναρχείο, αλλά κι εκπροσώπων ομάδων εθελοντών. Τέλος στην ημερίδα θα συμμετέχει ως ομιλητής και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε (αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της εταιρείας Husqvarna), χορηγός της ημερίδας.

Να σημειωθεί ότι το διάστημα 1-3 Ιουνίου εθελοντικές ομάδες θα μοιράσουν, πρωί και απόγευμα, ενημερωτικά έντυπα σε δυο σημεία στην Πάτρα (Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου και Γούναρη και Ρήγα Φεραίου), στο Αίγιο (στην παραλιακή ζώνη), στα Καλάβρυτα (στον κεντρικό πεζόδρομο) και στην Κάτω Αχαΐα (στην πλατεία Δημοκρατίας), σε μια προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών.
Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 9.30π.μ. και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Το συντονισμό της ημερίδας θα κάνει η δημοσιογράφος Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Χορηγός: Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε (αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της εταιρείας Husqvarna)

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ