Ινδία: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε τροχαίο με σχολικό λεωφορείο
Τουλάχιστον 10 νεκροί σε δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στην Ινδία, ανάμεσα τους οκτώ παιδιά.
Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εκδρομή μαθητών στο κρατίδιο Μανιπούρ της βορειοανατολικής Ινδίας, όταν ένα από τα δύο λεωφορεία που είχαν αναχωρήσει από σχολείο της πόλης Τουμπάλ κατέληξε σε γκρεμό.
Τουλάχιστον 10 άνθρωποι – εκ των οποίων οκτώ παιδιά – έχασαν τη ζωή τους και οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σε επαρχιακή οδό όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός ενός εκ των δύο λεωφορείων έχασε τον έλεγχο, το όχημα βγήκε από τον δρόμο σε μια απότομη στροφή και έπεσε σε γκρεμό.
Διασώστες απεγκλώβισαν δεκάδες παιδιά από το στραπατσαρισμένο λεωφορείο και ορισμένα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Συγκλονισμένος ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι εξέφρασε μέσω Twitter την οδύνη του για το πολύνεκρο τροχαίο, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα στον Ανω Κλείτορα ΦΩΤΟ
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Γάμος-έκπληξη για Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκες
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Στη Μύκονο η Ελένη Πετρουλάκη με την 21χρονη κόρη της ΦΩΤΟ
