Ινδία: Τραγωδία για οικογένεια – Εξερράγη φιάλη υγραερίου σε σπίτι
Τραγωδία σημειώθηκε στην Ινδία με τον θάνατο 6μελούς οικογένειας, όταν εξερράγη φιάλη υγραερίου στο σπίτι τους.
Στις φλόγες τυλίχθηκε το σπίτι μιας εξαμελούς οικογένειας σε κοινότητα του κρατιδίου Χαριάνα, στη βόρεια Ινδία, όταν εξερράγη μια φιάλη υγραερίου, όπου όλα τα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο.
Το ζευγάρι (ένας 45χρονος και μια 40χρονη) και τα τέσσερα παιδιά τους (ηλικίας από 10 έως 18 ετών) βρήκαν τον θάνατο.
«Στο σπίτι εκδηλώθηκε πυρκαγιά μετά την έκρηξη φιάλης υγραερίου» που η οικογένεια χρησιμοποιούσε για το μαγείρεμα, δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας. «Έξι άνθρωποι — το ανδρόγυνο και τα τέσσερα παιδιά του (δύο αγόρια και δύο κορίτσια) — έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά», συμπλήρωσε.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η οικογένεια είχε μετακομίσει πρόσφατα από τη Δυτική Βεγγάλη και οι γονείς είχαν βρει δουλειά σε εργοστάσιο της πόλης Πανίπατ.
Η αστυνομία είπε ότι έλαβε τηλεφωνική κλήση από γείτονες που είδαν καπνούς να ξεπηδούν από το σπίτι. «Η οικογένεια έμενε σε ένα μικρό σπίτι που είχε ενοικιάσει. Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες, το οίκημα είχε ήδη γίνει παρανάλωμα του πυρός. Τα θύματα βρέθηκαν απανθρακωμένα», εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Το αδιέξοδο της Meta και τα smart glasses
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο νοσοκομείο για επέμβαση
Ρεύμα: Ποια τιμολόγια συμφέρουν και ποια κρύβουν ρίσκο – Η μεγάλη ανατροπή
Το Blade Runner 2099 έχει επιτέλους trailer και ημερομηνία – όλα όσα ξέρουμε
Φουρέιρα: Καλοκαιρινές οικογενειακές στιγμές στο πλευρό του Μποτία ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ
Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
Βίκυ Κουλιανού: Πόζαρε με μπικίνι στη Μύκονο ΦΩΤΟ
