Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Λανσάροντας μαγιό, σε μια νέα ανάρτηση της η Ιωάννα Τούνη μιλά για τις αλλαγές στο σώμα της από την εγκυμοσύνη της ,όντας πλέον στον τέταρτο μήνα.
Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη πως είναι έγκυος, μέσα από το Instagram μιλά για τις αλλαγές στο σώμα της , όντας στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, φορώντας μαγιό.
Λανσάροντας μαγιό έδειξε το σώμα της μιλώντας παράλληλα για τις αλλαγές που έχει δει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.
Η γνωστή influencer, με stories στο Instagram, πόζαρε με μπικίνι και είπε: «Βλέπετε εσείς το μαγιό κι εγώ βλέπω το σώμα μου που έχει αλλάξει πάρα πολύ, για αυτό που είχα συνηθίσει. Ok, πολύ περίεργο».



Σε άλλη ανάρτηση έγραψε: «Ήξερες ότι πριν φουσκώσει καλά – καλή η κοιλίτσα, τα όργανα της γυναίκας πηγαίνουν προς το πλάι και πάνω και ανοίγουν τα κόκαλα για να δημιουργηθεί χώρος για το μωράκι;».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος χωρίς τις αισθήσεις του μετά από φωτιά σε σπίτι στον Εύοσμο
Τρεις νέες λειτουργίες της Google που αλλάζουν τον τρόπο που κλείνετε τα ταξίδια σας
Το πείραμα της NASA με 3.300 μέλισσες στο διάστημα (1984)
Conference League: Απαιτητική κλήρωση για τον Παναθηναϊκό – Μπράιτον, Φράιμπουργκ και δύο μακρινά ταξίδια
Gemini Notebook: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα βιβλία σας ως πηγή γνώσης
