Ιωνάς Καρούσης: Σπαραγμός στην επιμνημόσυνη δέηση για τον 26χρονο στη Θεσσαλονίκη, τραγική φιγούρα η σύντροφός του ΦΩΤΟ – BINTEO
Κηδεία στην Ιερουσαλήμ
Το τελευταίο αντίο στον Ιωνά Καρούση που έπεσε νεκρός από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Τελ Αβίβ λένε στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων συγγενείς και φίλοι.
Πλήθος κόσμου βρίσκεται στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων για να αποχαιρετήσει τον 26χρονο Έλληνα, ο οποίος την περασμένη Τρίτη (01.10.2024) σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ από τρομοκράτες.
Ο πόνος είναι βουβός και κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς του με τον κόσμο που έσπευσε να τους συμπαρασταθεί.
Την ίδια ώρα επιμνημόσυνη δέηση για τον Ιωνά Καρούση έγινε και στον Ιερό ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς λόγω της κατάστασης με τον πόλεμο δεν ήταν δυνατό ένα ταξίδι στο Ισραήλ.
View Video – no integration ID provided
Από τους πρώτους που έφτασαν στην εκκλησία ήταν ο θείος του Γιώργος Καρούσης αδερφός του πατέρα του, που δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.
Εκεί ήταν και η κοπέλα του 26χρονου η οποία με δάκρυα στα μάτια του είπε το δικό της αντίο από μακριά. Είχε ντυθεί μάλιστα στα λευκά και έσπευσε να αγκαλιάσει τον θείο του.

Πηγή: newsit.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
iPad mini: Η Apple ετοιμάζει την πιο σημαντική αλλαγή που περιμέναμε χρόνια
Λαχειοφόρος για την ανακαίνιση της Μονής Ομπλού ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
AirPods 5: Η Apple ίσως τα παρουσιάσει μαζί με τα νέα iPhone
Ξαναλειτουργεί το συντριβάνι του χωριού από τον Σύλλογο Σκιαδιωτών ΒΙΝΤΕΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Razer Huntsman V3 Pro: Το πρώτο low-profile analog optical πληκτρολόγιο esports
