Ιόνια Οδός: Από σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας

Εως και τις 10 Αυγούστου θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας, στον αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός.

Ιόνια Οδός: Από σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα Τετάρτη 7 Ιουνίου έως και τις 10 Αυγούστου κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας, στον αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός, για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, για την πρώτη φάση εργασιών, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 20,765οχλμ. έως το 21,78οχλμ., με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Για τη δεύτερη φάση εργασιών, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα (20,765οχλμ. έως το 21,78οχλμ.), με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο: Για την πρώτη φάση εργασιών θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 22,19οχλμ. έως το 21,17οχλμ., με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Για τη δεύτερη φάση εργασιών θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα (22,19οχλμ. έως το 21,17οχλμ.), με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το μέγιστο επιτρεπτό πλάτος διέλευσης οχημάτων είναι 3,5μ αμφίπλευρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας για όσο διαρκούν οι εργασίες. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αχαΐα: 23χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό-Η οικογένεια της θα καταθέσει εναντίον της
“Έσβησε” στο νοσοκομείο του Ρίου γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός
Φωτιά στην Αιγιάλεια -Επιχειρούν 3 οχήματα και 6 πυροσβέστες
«Πνίγεται» και η υπογειοποίηση; Αγνοείται ακόμα ο διαγωνισμός για το τρένο στην Πάτρα