Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα λόγω άσκησης στην Κλόκοβα

Καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

ΚΛΟΚΟΒΑ 2022

Ασκηση ετοιμότητας ευρείας κλίμακας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 1/11/2022, εντός της σήραγγας Κλόκοβας στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, στην οποία θα συμμετέχουν η Τροχαία αυτοκινηδρόμων, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, θα ισχύσει από τις 7.30π.μ. έως και τις 7μ.μ. ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δυο ρεύματα στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου Κόμβου Αντιρρίου και του Α/Κ Γαβρολίμνης.

Οσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντιρρίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης. Το ίδιο θα ισχύει αντίστροφα και για του οδηγούς με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αντιρρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα και του κλάδου εισόδου του Α/Κ Γαβρολίμνης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ